Waarom kiezen voor een luchthaventaxi-transfer in plaats van openbaar vervoer of een eigen auto?

 

Dus je gaat naar het vliegveld, onderzoekt je opties en je weet niet zeker welke optie je moet kiezen. Dit artikel beschrijft openhartige ervaringen die passagiers met mij hebben gedeeld, ervaringen die hun beslissing om over te stappen op een luchthaventaxi hebben beïnvloed in plaats van de andere beschikbare opties.

Welke opties heb ik als ik naar de luchthaven ga?

1: Transfer luchthaventaxi
2: bussen
3: Trein
4: Self Drive – Meet & Greet Parking
5: Zelf rijden – Direct parkeren op de luchthaven
6: Auto – Parkeer op de nabijgelegen parkeerplaats.

Er zijn mogelijk meer opties dan hierboven vermeld, maar we denken dat de lijst de belangrijkste bevat. Elke methode heeft nu zijn eigen voordelen en zal u helpen de juiste te kiezen op basis van uw persoonlijke voorkeuren. De bus nemen is de voor de hand liggende keuze als u zo weinig mogelijk wilt uitgeven, maar u moet ook rekening houden met de kosten van het nemen van de bus. Het treinsysteem is gewoon duur en blijft groeien. Natuurlijk moet je, net als de bus, in het begin nog steeds de trein nemen. jij.

Maar de belangrijkste reden dat ik vandaag schrijf, is om boek een luchthaventaxi-transfers te vergelijken met verschillende self-drive-opties. Het eerste dat u moet onthouden, is dat uw veiligheid onze topprioriteit is en dat we er niet in zijn geslaagd om bij te houden hoeveel passagiers we hebben verzameld op lange vluchten die simpelweg niet geschikt zijn om te rijden. Mensen vergeten dat vliegen een vermoeiende ervaring is en pas echt vermoeiend als de tijdzone verandert. Met mijn gezin in de auto zitten en uitgeput over de snelweg razen is iets wat ik echt niet wil doen. 95% van de ochtendvluchten breng je slapend in de auto door, zodat je veilig naar huis kunt rijden.

Als je prijzen vergelijkt over een vakantie van twee weken, beginnen de prijzen zich echt op te stapelen. Als u uw auto direct bij de luchthaven wilt parkeren, kunt u geld besparen door gebruik te maken van de luchthaventaxi-transferservice. Ik heb passagiers laten zeggen dat ze nooit gebruik zouden maken van de kleine parkeerplaats in het luchthavengebied, omdat ze hun auto veel kilometers verder terugkregen nadat ze hem hadden achtergelaten. Tekenen dat de medewerker het voertuig op de parkeerplaats onzorgvuldig bleef verplaatsen! Dus parkeren is voor sommige passagiers simpelweg geen optie, tenzij je parkeert in een daarvoor bestemde ruimte op de luchthaven, dus als je de parkeertarieven direct op de luchthaven vergelijkt, is een taxi vaak goedkoper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *