Veelvoorkomende fouten die u moet vermijden om op een gezonde manier af te vallen

Conventionele of commerciรซle diรซten helpen mensen snel af te vallen door zeer restrictieve en niet-duurzame diรซten te gebruiken. Dus het eindresultaat is dat mensen dit gewicht in een zeer korte tijd terugkrijgen en hier komt de frustratie en een andere dieetcyclus.

In mijn holistische voedingspraktijk komen veel cliรซnten bij mij voor natuurlijk gewichtsverlies. De meesten van hen hebben waarschijnlijk verschillende diรซten geprobeerd en hebben met deze diรซten verschillende resultaten op het gebied van gewichtsverlies ervaren.

Sommige van mijn gezondheidsbewuste klanten maakten zich ook zorgen dat sommige van deze conventionele diรซten die ze probeerden voedsel aanbeveelden dat vol zit met conserveermiddelen, chemicaliรซn en natrium, wat ze niet in hun lichaam willen stoppen.

Hoe zorg je er dan voor dat je op een gezonde manier afvalt? Simpelweg door een uitgebalanceerd en volwaardig dieet te volgen dat voldoende voedingsstoffen levert die uw lichaam op natuurlijke wijze van gifstoffen reinigt, uw hormonen in evenwicht brengt en uw metabolisme stimuleert.

Zo’n dieet stelt je niet alleen in staat om op natuurlijke wijze het extra vet vrij te maken, maar ook om je spierweefsel te behouden, je lichaamsvorm te verbeteren en je daarbij goed in je vel te voelen. Het beste van alles is dat het bewezen en getest is om u te helpen voor altijd op gewicht te blijven zonder ontbering of strijd.

Als holistisch voedingsdeskundige en gewichtsverliesconsulent ketoxplode gummies zie ik veelgemaakte fouten bij het afvallen die mensen maken en die hen niet helpen om af te vallen en die op de lange termijn hun gezondheid in gevaar kunnen brengen.

Dus hier zijn 5 veelvoorkomende fouten die je moet vermijden om gezond af te vallen.

1 – Honger

Sommige mensen hongeren zichzelf uit door te vasten of slechts รฉรฉn maaltijd per dag te eten om af te vallen. Deze methode werkt meestal niet omdat het je lichaam van veel essentiรซle voedingsstoffen berooft, je metabolisme vertraagt en zelfs meer gewichtstoename veroorzaakt. Het zal je misschien verbazen te weten dat sommige van mijn afslankcliรซnten eigenlijk meer moeten eten om af te vallen.

2 – Maaltijden overslaan

Het overslaan van maaltijden is geen goed idee, omdat het uw bloedsuikerspiegel beรฏnvloedt en waarschijnlijk leidt tot meer eten bij uw volgende maaltijd en trek in vet of zoet voedsel. Het behouden van een uitgebalanceerde bloedsuikerspiegel gedurende de dag is cruciaal voor gezond en permanent gewichtsverlies.

3 – Caloriebeperking

Caloriediรซten zijn niet realistisch of praktisch. Het tellen van calorieรซn legt veel druk op je en negeert het feit dat niet alle calorieรซn gelijk zijn gemaakt. Twee voedingsmiddelen met dezelfde calorische waarde hebben bijvoorbeeld niet hetzelfde effect op uw lichaam. Voorbeeld dadels en snoep.

4 – Vetverbrandende supplementen

Ik kreeg veel vragen over deze supplementen die worden geadverteerd als magische pillen voor gewichtsverlies. De waarheid is dat een paar van hen misschien een stofwisselingsverhogend effect hebben, maar tenzij je een goed dieet volgt, zal niets werken.

Mijn ervaring met mijn klanten die afvallen, is dat de meesten van hen deze supplementen niet nodig hebben, tenzij er een specifiek probleem is dat hun metabolisme beรฏnvloedt. Een volwaardig dieet en een paar basissupplementen zijn meestal voldoende om binnen korte tijd meetbare resultaten op het gebied van gewichtsverlies te zien.

5 – Laxeermiddelen

Het gebruik van laxerende kruidensupplementen of medicijnen om extra gewicht kwijt te raken, is geen goed idee. Het kan enkele zeer voorbijgaande effecten veroorzaken, maar het kan uw lichaam tijdens het proces gevaarlijk uitputten van essentiรซle mineralen. Het veroorzaakt ook uitdroging en onderbreekt de normale eliminatiefunctie van de dikke darm en afhankelijkheidsproblemen, wat niet goed is voor uw gezondheid.

Dus wat is jouw keuze?

Is het beter om het risico te lopen uw spieren te verliezen, daarna meer vet terug te krijgen en uw gezondheid in gevaar te brengen met conventionele diรซten? Of op een natuurlijke en veilige manier het vet definitief kwijtraken, je spieren behouden en je gezondheid nieuw leven inblazen door gezond af te vallen? Voel je vrij om je keuze of je ervaring met diรซten voor gewichtsverlies te posten in de comments hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *