Trouwgoochelaars – wat kunnen zij voor u doen?

Het inhuren van een goochelaar op uw bruiloft kan uw dag perfect maken! De meeste bruiloften zijn familie-evenementen waar jong en oud samenkomen om een ​​van de leukste gebeurtenissen van het leven te vieren. Magie is perfect voor deze evenementen, omdat het kan worden genoten door mensen van alle leeftijden. Het juiste moment kiezen voor een goochelaar om op te treden is een belangrijke en persoonlijke keuze.

Er zijn veel manieren waarop een goochelaar op een bruiloft je dag heel speciaal kan maken.

De meeste trouwdagen bestaan ​​uit drie of vier delen. Ceremonies, recepties, bruiloften, ontbijten en soms avondrecepties. Ik ben nog nooit gevraagd om op te treden tijdens een ceremonie, maar ik ken wat goochelaars, dus ik zal ze weglaten.

Hier zijn mijn gedachten over het hebben van een goochelaar op je bruiloft voor recepties, ontbijt- en dinerevenementen.

goochelaar bij de receptie

De goochelaar van de huwelijksreceptie zal zich mengen met gasten die van groep naar groep gaan. Sommige gasten ontmoeten elkaar misschien voor het eerst, dus dit soort optreden kan een geweldige ijsbreker zijn. Huur geen goochelaar in tijdens het maken van foto’s. Mensen kijken graag naar foto’s. Fotografen halen vaak gasten binnen terwijl ze aan het werk zijn. Dit maakt het voor de goochelaar moeilijk om op de bruiloft te werken. Maar als je een receptie hebt die langer dan een uur duurt, kan dit het perfecte moment zijn voor de goochelaar om te werken.

bruiloft ontbijt

Het lijkt misschien vreemd, maar aangezien mensen aan het eten zijn, kan een bruiloftsontbijt een ideaal moment zijn voor de goochelaar om op de bruiloft te werken. Ga zitten zodat iedereen het kan zien en de artiesten weten welke tafels ze hebben bezocht, zodat niemand ze mist. Zo kan iedereen de magie zien.

Als u op dit moment besluit een illusionist op uw bruiloft te gebruiken, plaats dan geen grote versieringen op het tafelblad. Dankzij het grote display kunnen gasten de goochelaar niet zien en de magie missen.

Tussen de bruiloftsontbijt en dinerreceptie

Dit lijkt een goed moment om een ​​goochelaar in te huren, maar wees voorzichtig. Als gasten in of nabij het hotel verblijven, kunnen ze geruime tijd verdwijnen of veranderen. Ik was op dit moment eerder aangenomen en vond de plaats verlaten. Dus wees voorzichtig.

Een goochelaar inhuren bij een huwelijksavondreceptie

Dit is weer een goed moment om een ​​goochelaar in te huren op je bruiloft. Vaak zijn er meer gasten en voelt iedereen zich op zijn gemak. Vermijd de goochelaar die wedijvert met luide muziek of disco.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *