Tafellampen die persoonlijkheid toevoegen aan je huis

De term ‘modern’ omvat alle stijlen, van stijlvolle chromen lampen tot lampen van het type kristallen kroonluchter, tot eenvoudige, schone glazen tafellampen. Ze zijn allemaal populair, maar ze hebben allemaal heel verschillende karakters. Als het gaat om kleurkeuzes, hangt alles af van de kleuren waarmee je gemakkelijk kunt leven. Het heeft geen zin om een ​​stijlvolle sinaasappel te kiezen als je er een hekel aan hebt! Hoe zit het met het verlagen van de sinaasappel tot een kastanjebruine of soortgelijke aardse tint? Misschien makkelijker om van te leven, maar nog steeds in de mode. En over de volgende trends gesproken, moderne tafellampen zijn zeer redelijk geprijsd en kunnen om de paar jaar worden bijgewerkt. Maar aan het andere uiterste zijn er designer-kunstwerken die echt investeringsstukken zijn.

In een verrassend betaalbaar en speels assortiment vind je coole LED touch tafellampen die van kleur kunnen veranderen naargelang je stemming. Een boeketvormige lamp, elke delicate bloem verbergt een kaarsbol. lampen ontworpen om dieren te imiteren; En een pure retro lavalamp. Hoeveel keuzes kunt u weerstaan!

Ook als je op zoek bent naar een bureaulamp, heb je keuze genoeg. Ga je voor een retrostijl met een hoekige uitstraling, of kies je voor iets veel grilligers dat alleen door een Nautiz kan worden ontworpen?

traditionele tafellamp; Het is zachter en minder formeel, maar nog steeds relevant voor het moderne huis.

Net als in de kledingwereld kan verlichtingsmode komen en gaan, maar klassiekers als traditionele tafel Prachtigelampen vervagen nooit. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat sommige van de moderne tafellampen van vandaag geen toekomstige klassiekers zullen zijn. Sommige luxe designerstijlen zijn absoluut verbluffend, maar ze zien er toch niet zo comfortabel uit als lampen in traditionele stijl.

Als je een gezellige, huiselijke kamer wilt creΓ«ren, een scΓ¨ne uit een familiebijeenkomst, een ontspannende avond met een goed boek, dan is er niets beter dan een traditionele stijl. De traditionele stijl heeft een traditionele tafellamp. Gekoppelde neutraal gekleurde lampen zien er overdag moeiteloos uit en zijn ‘s nachts ongelooflijk geruststellend. Een borstelachtige zachte metalen afwerking voegt stabiliteit en duurzaamheid toe. Als je het leuk vindt om af en toe te bloeien, dan is de Art Nouveau-stijl lamp met kalmerende bladeren en lelies golvend en mooi.

En denk niet dat traditionele stijl betekent dat je de wonderen van de moderne wetenschap moet opgeven. Aanraakgevoelige tafellampen zijn er in verschillende stijlen, van heel traditioneel tot heel modern.

Glazen tafellampen – van Tiffany’s tot de torenspits, van ouderwetse charme tot chique modern

Glas is een veelzijdig materiaal, ramen, flessen, kerstversieringen, aquaria, windschermen en tafellampen. Dus als het om lampendesign gaat, is het geen verrassing dat glazen tafellampen alle ‘smaken’ hebben, van traditionele tafellampen in Tiffany tinten tot moderne tafellampen die volledig van glas zijn.

Gebaseerd op een ontwerp van Louis Comfort Tiffany, brengt de glas-in-loodlamp juweelachtige warmte in huis en ziet er geweldig uit wanneer hij aan of uit staat. De zon die weerkaatst op de glas-in-loodlampen geeft mooie kleuren aan de muren en plafonds zonder ook maar één druppel verf te morsen.

Als je iets glamoureuzer wilt proeven, overweeg dan tafellampen met tinten in kroonluchterstijl. Wanneer ingeschakeld, splitst het licht zich in honderden vlakken, zodat je stiekem met een vingerbeweging kunt dansen. Een gratis manier om kinderen te vermaken!

Als u de voorkeur geeft aan iets moderners, zit de wereld van verlichting vol met verrukkelijke veelkleurige glazen snoepjes en glanzende metalen standaards bedekt met geΓ«tste glazen kappen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *