QR Code – Hoe werkt het met een smartphone?

Een QR-code is een snel reagerende code die een heleboel gegevens kan bevatten, en deze symbolen zijn vergelijkbaar met de streepjescodes die u normaal in supermarkten zou zien. De meeste mensen hebben misschien gezien dat streepjescodes rechthoekige dozen zijn, maar deze snel reagerende cijfers zijn codes in een matrix van zwarte en witte vierkanten, en de inhoud kan snel worden gelezen en geïnterpreteerd. Barcijfers hebben 20 cijfers aan inhoud, maar QR-modellen kunnen 100 keer meer informatie bevatten dan eerdere modellen.

Stel je voor dat je door een kunstgalerij loopt en een blok QR-codes hebt in een van de foto’s die daar worden weergegeven. Als u eigenaar bent van een Android-telefoon, kunt u de codeafbeelding van uw telefoon vastleggen via de camera en veel genieten. van de afbeelding op uw telefoon. Deze codes vervangen tegenwoordig visitekaartjes en veel bedrijfseigenaren verkiezen ze nu boven de traditionele visitekaartjes van hun organisatie.

Iedereen die zelf een rondleiding door een park of museum maakt, kan een code gebruiken die onderweg is gepost om de juiste begeleiding te krijgen terwijl ze door het museum of park lopen. Er is een free qr code generator no sign up waarmee mensen website- en bedrijfsinformatie kunnen invoeren, en u kunt deze generator gebruiken om cryptografische blokken te downloaden die u op bedrijfstags kunt plaatsen om potentieel en symbolen uit te wisselen. Klanten die smartphones gebruiken.

Meestal worden sommige smartphonemodellen geleverd met barcodescannersoftware die is ingebouwd in het besturingssysteem of de app-markt. Een QR-codering is eigenlijk een metadatamechanisme of tag die mensen overal naartoe kan leiden. Ze kunnen ook minimale afbeeldingen of gegevens hebben, sommige kunnen webbestemmingen of links hebben en sommige modellen met informatie op visitekaartjeniveau.

Gratis QR-codegeneratoren worden geleverd door enkele van de beste serviceproviders en sommige van deze applicaties hebben een gebruiksvriendelijke interface. U kunt binnen enkele seconden QR-codering op ondernemingsniveau maken.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.