Ontspan in een warm bad tijdens een zelfstandige pauze.

Als u op zoek bent naar geschiedenis, cultuur en een stijlvol toevluchtsoord, dan is er geen betere plek dan Bath. Boek een huisje met eigen kookgelegenheid dicht bij de stad en geniet tijdens uw vakantie van de verjongende Thermae Bath Spa met de grandeur van een Romeins bad. De Romeinse baden zijn een van de meest fascinerende toeristische attracties van het land en combineren meer dan 2000 jaar geschiedenis met natuurlijke fenomenen.

De lokale bevolking ontdekte honderden jaren voordat de Romeinen binnenvielen geothermische bronnen in Bath, maar het waren de bezetters van de grote beschaving die ervoor kozen om het om te vormen tot een uitgebreid complex compleet met tempels en badfaciliteiten. Hoewel de oorspronkelijke baden in de Middeleeuwen werden vernietigd, is er vandaag de dag nog veel bewijs over van het complexe sanitair en geen warm water systemen die door de Romeinen werden gebruikt.

Bezoek wat nu de Romeinse baden zijn, een Georgiaans gebouw dat tijdens het Victoriaanse tijdperk is vergroot, om overblijfselen uit het Romeinse tijdperk te zien, samen met heilige bronnen, weelderige baden en dompelbaden. Na een rondleiding door het complex met een in Romeinse klederdracht geklede gids, kunt u het thermale water proeven in de prachtige omgeving, de Pump Room. Maar wees voorbereid – water kan helende eigenschappen hebben, maar het heeft een nogal eigenaardige smaak.

Als je in de stemming bent om de warmwaterbronnen en warmwaterbronnen van dichtbij te zien en te genieten van het warme water, maak dan een korte wandeling naar Thermae Bath Spa, de enige natuurlijke warmwaterbron-spa van het land. Daar kunt u ontspannen in het Minerva-bad, genieten van een sessie in het stoombad of genieten van het uitzicht op de stad vanaf het buitenzwembad op het dak.

Welke tijd u ook doorbrengt in Thermae Bath Spa, u zult zich ontspannen, energiek en klaar voelen om andere attracties in de buurt van Bath Cottage te verkennen. Of je nu de beroemde Georgische architectuur van de stad wilt bewonderen, meer wilt leren, een potje rugby wilt spelen of wilt dineren in de beste restaurants, er is genoeg te doen in Bath.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *