Online films kijken is gemakkelijk om naar te kijken

NFT

ik herinner me dat 5-2 jaar geleden het online kijken van films best moeilijk was. Dit was het moment waarop sites zoals Napster werden aangeklaagd omdat ze mensen toestonden hun harde schijven met de wereld te delen op peer-to-peer-netwerken. Hierdoor konden mensen in andere landen en staten muziek afspelen en delen die niet beschikbaar was op hun schijven. De platenmaatschappij zag de praktijk niet als gunstig of beter dan de wet, dus werd deze stopgezet. Welnu, hetzelfde concept om te voorkomen dat mensen films online delen, is ook stopgezet.

Het probleem is dat film- en muziekbedrijven hun deel van het geld niet krijgen. Ze konden niet naar de tafel komen om een ​​stukje van de taart te pakken. Maar hoe was het anders dan in de jaren 80 toen ik een lokale DJ-mix kon opnemen en nasynchroniseren en aan mijn vrienden kon doorgeven? In die tijd klaagde niemand over het handmatig wisselen van muziek. Of u kunt de film dupliceren en aan iemand anders geven. Het geld werd niet omgewisseld. wat is het probleem?

Ook lijken enkele zeer innovatieve bedrijven een manier te hebben gevonden om platen- en filmmaatschappijen tevreden te houden en hun zakken met geld te vullen. Bedrijven zoals iTunes en Disney Plus aanbod zijn nu de leiders in het downloaden van films op internet. Beide services brengen particulieren in rekening voor het downloaden van films, muziek of tv-series. Een deel van dat geld gaat naar het bedrijf dat de film of show bezit. Een deel van het geld gaat echter naar distributiebedrijven.

Deze service is een uitkomst voor de meeste mensen die op de releasedag een film willen kijken zonder naar Walmart te hoeven gaan voor een dvd. Ze maakten het me gemakkelijk om online films te kopen, ze op mijn lokale computer op te slaan en ze op elk moment te bekijken. Dit maakt het gemakkelijk om films online op je computer of iPod te bekijken, of ze te importeren naar apparaten zoals de xbox 360 om ze op je tv te bekijken.

Maar laten we zeggen dat je geen film wilt kopen. De volledige kosten van de aankoop zijn misschien niet de moeite waard. Welnu, iTunes en Amazon staan ​​​​nog steeds voor je klaar. Je kunt een film huren en als je hem eenmaal begint te kijken, kun je hem een ​​maand lang 24 uur bekijken. Dit is genoeg tijd om de film keer op keer te bekijken.
Met de ontwikkeling van de technologie van vandaag is het gemakkelijker dan ooit om films online te bekijken zonder gedoe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *