Leer slapen en stop met schaapjes tellen

Effecten van gebrek aan slaap

Slapeloosheid en onrustig slapen (slaapapneu) is een vloek voor alle mensen die hier last van hebben. Ongeveer 60 miljoen Amerikanen lijden aan een zekere mate van slapeloosheid. Als u niet kunt slapen, voelt u zich altijd moe, uitgeput en prikkelbaar. Er zijn 3 methoden om dit probleem te verhelpen.

Slapeloosheid behandeling

De eerste is zoals altijd drugs. De meest voorkomende groep medicijnen clonazepam kopen zonder bitcoin die de artsen zullen proberen, is de benzodiazepinegroep, waaronder temazapam, lorazepam, nitrazepam, flurazepam en diazepam. De bijwerkingen hiervan zijn dat ze verslavend zijn en tot op de dag van vandaag kunnen voortduren. Ze zijn een hypnotisch kalmerend middel. Veel mensen die deze medicijnen gebruiken, voelen zich slaperig, hebben geheugenverlies, schizofrenie, hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, diarree en constipatie om er maar een paar te noemen.

Natuurlijke medicijnen

De tweede manier is de natuurlijke medicijnen. Er zijn veel merknamen maar de belangrijkste ingrediΓ«nten zijn melatonine, passiebloem, het kruid valeriaan, kamille en kava. Soms wordt slapeloosheid veroorzaakt door een tekort aan magnesium. Hiervoor wil je een dieet met donkere bladgroene groenten, cashewnoten en de vrucht van de peulvruchtplant. De gemalen wortel van de kava-plant is goed voor angstgerelateerde slaapstoornissen.

Slapeloosheid genezen

De derde manier is volledig drugsvrij en kan effectiever zijn dan drugs. U kunt ontspannen met yogatechnieken, een massage ondergaan, mediteren of u kunt uw hersenen trainen met ontspanningstechnieken
Slaaponderzoekers hebben aangetoond dat het vermogen om in slaap te vallen en in een diepe slaap te blijven een vaardigheid is. Het is iets waar je goed in kunt worden — zelfs als je er, na een lange tijd van slecht slapen en slechte conditie, erg slecht in bent geworden.

Gewoon door naar audio-soundtracks te luisteren — Sleep Tracks. Deze tracks zijn veilig ontworpen om onmiddellijke EN langdurige veranderingen in uw hersenactiviteit teweeg te brengen. Ze gebruiken een steeds populairdere (maar nog steeds weinig bekende, zelfs na 30 jaar) technologie die brainwave entrainment wordt genoemd.
Wat is meesleuren van de hersenen, vragen jullie je af? Nou, de slaapsporen zijn ontworpen om de elektrische activiteit in je hersenen te beΓ―nvloeden. Het is bedoeld om ze mee te slepen. Het doet dit op dezelfde manier die door de mens is gebruikt om trances en veranderde toestanden op te wekken door ritme te gebruiken. Als je naar een ritmisch geluid luistert en je erop concentreert, kun je voelen dat je ontspant terwijl je hersenen synchroon lopen met het ritme. Dit genereert meer hersengolven die met dezelfde snelheid trillen als het geluid dat u hoort. De snelheid en toonhoogte van de pulsen worden geleidelijk verhoogd om je hersenen te begeleiden. Dit heeft een blijvend effect op je nachtrust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *