Gezond gewichtsverlies: de detoxdieetmanier

Permanent gewichtsverlies staat gelijk aan gezond gewichtsverlies

Permanent en gezond gewichtsverlies kan niet alleen iemands gevoel van eigenwaarde verbeteren, maar het kan ook een integraal onderdeel zijn van het vergroten van het algehele fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn. Veel benaderingen van gewichtsverlies trainen het slachtoffer (jij!) echter om alle verkeerde dingen te doen en al het verkeerde voedsel te eten, wat leidt tot rebound-gewichtstoename. Als je op een gezonde manier afvalt, dan zal je gewichtsverlies blijvend zijn.

Weight Watchers beschadigt het metabolisme

Ik heb zoveel mensen naar een programma als Weight Watchers zien gaan die hun metabolisme volledig verpesten door meer spieren dan vet te verliezen. Ze krijgen elke week applaus wanneer ze hun gewichtsverlies verbeteren door spiermassa te verliezen. Op de lange termijn komt deze persoon uiteindelijk weer aan vanwege ketoxplode de vertraging van de stofwisseling als gevolg van het verlies van spieren, wat op zijn zachtst gezegd ontmoedigend is.

Dieet en detox gewichtsverlies

Een gezond detox-afslankplan is niet compleet zonder een uitgebalanceerd dieet van ECHT VOEDSEL! Ik raad een kleurrijk mediterraan dieet aan dat is aangepast om een lage glycemische index te hebben. Het opzetten van een gezond dieet betekent niet dat je alle koolhydraten weghaalt; het betekent ook niet dat u uw plank moet vullen met vetarme dieetvoeding. In plaats daarvan zou u een dieet moeten volgen vol magere eiwitten, veel niet-zetmeelrijke groenten en beperkte hoeveelheden bonen, gezond fruit en noten. Optioneel zijn enkele beperkte hoeveelheden volle granen. Een detoxdieet is natuurlijk niet compleet zonder voldoende zuiver water.

Beweging en Detox Gewichtsverlies

Naast een voedzaam dieet en voldoende water is beweging ook belangrijk voor detox gewichtsverlies. Ongeacht wat voor soort beweging je leuk vindt, het belangrijkste is om aan de slag te gaan! Probeer vijf keer per week ongeveer 30 minuten te wandelen. U krijgt niet alleen lichaamsbeweging en verbrandt calorieΓ«n, maar u verplaatst ook de lymfe en stimuleert de bloedstroom door uw weefsels – essentieel voor een goede ontgifting.

Als u in een noordelijk klimaat woont waar buiten lopen in de winter gevaarlijk kan zijn vanwege gladheid, verwelkomen de meeste winkelcentra wandelaars die aan het trainen zijn. Als wandelen niet jouw ding is, overweeg dan om lid te worden van de plaatselijke sportschool. Er zijn doorgaans veel cardio-opties, zoals fietsen, crosstrainers, traptredenmachines, loopbanden, enz. Daarnaast bieden de meeste sportscholen apparaten met gewichten, losse gewichten, ballen, enz. De meeste sportscholen bieden ook lessen aan zoals spinlessen, aerobicslessen, en meer.

Als je moet kiezen tussen cardio en weerstand, toont de wetenschap aan dat je op de lange termijn meer vet zult verbranden met weerstandsoefeningen, vooral als je grote samengestelde bewegingen doet die grote spieren in groepen werken, waardoor je hartslag omhoog gaat. Deze aanpak met hoge intensiteit zal uw metabolisme gedurende meer dan 48 uur stimuleren. Dus het is het beste om zowel weerstand als aerobics te doen, maar u kunt er zeker van zijn dat een eenvoudig wandelprogramma van 150 minuten per week samen met een wetenschappelijk onderbouwd detoxdieet voor gewichtsverlies zal werken

Als je het gewoon niet alleen lijkt te kunnen, kan een investering in een personal trainer de moeite waard zijn als je probeert om op een gezonde manier vet te verbranden. Hoewel personal trainers misschien duur lijken, kunnen ze vaak blessures voorkomen door ervoor te zorgen dat u de juiste vorm gebruikt.

Ik weet dat een blessure op dit moment misschien een verre gedachte voor je is, maar geloof me, een blessure kan je doelen voor gewichtsverlies en buikvet drastisch verminderen. Stel je voor dat je helemaal niet kunt sporten! In plaats van maximale inspanning te leveren, is de betere keuze om het een beetje terug te draaien om blessures te voorkomen. Train niet Strain is het parool.

Ik hou ervan dat mijn personal trainers een “vleugje grijs” hebben, als je begrijpt wat ik bedoel. Dit vergroot de kans dat ze hun eigen trainingsblessures hebben aangepakt. Persoonlijke ervaring met blessures zorgt voor een wijzere personal trainer die u beter kan helpen blessures te voorkomen die uw voortgang van het gewichtsverlies kunnen stoppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *