De voordelen en voordelen van elektrische scootmobielen

Elektrische scootmobielen zijn een onmisbaar onderdeel van het leven geworden voor miljoenen gehandicapte of oudere Amerikanen, omdat ze de vrijheid en onafhankelijkheid bieden die deze mensen anders niet zouden hebben. Veel bedrijven bieden een aantal lijnen en modellen scooters aan, zodat er voor bijna elke behoefte iets beschikbaar is. Of je nu de voorkeur geeft aan een lichtgewicht draagbare scootmobiel die kan worden opgevouwen zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen, een scootmobiel met drie wielen, een scootmobiel met vier wielen of een scootmobiel die zwaar genoeg is om 500 pond te dragen, je zult in staat zijn om veel om uit te kiezen.

Draagbare scooters zijn geweldig voor mensen die graag een “wandeling” maken in het park of het winkelcentrum, omdat ze deze mensen in staat stellen erop uit te trekken en deel uit te maken van het leven. U kunt scooters vinden die kunnen worden opgevouwen of gedemonteerd om ze gemakkelijk op te bergen of die in een bestelwagen of in de kofferbak van een auto passen. Gerenommeerde bedrijven, zoals Pride, Invacare, Shoprider, Phoenix en Zip’r, bieden tal van verschillende modellen die u functies bieden zoals draaibare stoelen voor gemakkelijk in- en uitstappen, opklapbare armen, lekvrije banden, op microprocessor gebaseerde bediening en manden om spullen in te vervoeren. De Pride Go-Go Scooter 3 verschillende sets panelen zodat je de kleur van je scooter kunt aanpassen aan je stemming.

Veel elektrische scootmobielen met 3 wielen bieden gebruikers tientallen comfort- en veiligheidsvoorzieningen, zoals richtingaanwijzers, LED-veiligheidslichten, achtervering, draadloze snelkoppelbare accupacks en verstelbare dissels. Driewielige scootmobielen zijn ideaal voor gebruik binnenshuis, omdat ze zijn ontworpen om compact te zijn en gemakkelijk te manoeuvreren. Online vind je veel informatie over de verschillende scooters. Er zijn bijvoorbeeld websites die u informatie geven als:

  • Draaicirkel
  • Bodemvrijheid
  • Topsnelheid (meestal rond de 5 mph)
  • Draagvermogen
  • Maximale afstand per acculading
  • Gewicht scooter
  • Lengte (45″ is standaard)
  • Breedte (meestal 24″)

Vierwielige scootmobielen bieden meer stabiliteit en zijn bedoeld voor gebruik buitenshuis. De meeste hebben dezelfde veiligheidsvoorzieningen als de modellen met 3 wielen en zijn voorzien van achteruitkijkspiegels. Scootmobielen met vier wielen kunnen aanzienlijk groter zijn dan die met drie wielen, variΓ«rend tot 63 “lang en 29” breed.

De Shoprider Flagship is een echt unieke scooter die je de extra veiligheid biedt dat je net als een auto ingesloten zit. Dit model heeft een volledig glazen voorruit met ruitenwissers, verwijderbare vergrendelingsdeuren aan beide zijden en kan 80 kilometer afleggen op één batterijlading.

Sommige mensen geven de voorkeur aan electric scooters die zwaar genoeg zijn om zwaardere lasten te dragen, en er zijn veel modellen beschikbaar. Heavy-duty elektrische scootmobielen kunnen tot 500 pond dragen en hebben stoelen zo breed als 24″. Ze zijn uitgerust met extra’s, zoals duurzame, slagvaste bumpers, 13″ wielen, voor- en achtervering, kunnen tot 10 mph. Als u iemand bent die de scootmobiel gaat gebruiken om veel buiten te reizen met zwaardere lasten, dan zijn dit de modellen om in te checken.

Elektrische scootmobielen zijn een grote aanwinst voor de mensen die ze nodig hebben. Sommige bedrijven bieden aan om u te helpen de kosten voor u door Medicare te laten goedkeuren en beweren zelfs dat als ze uw financiering niet kunnen krijgen, ze u de scooter gratis zullen geven. Wees op uw hoede voor deze aanbiedingen, want u weet nooit wanneer iets te mooi is om waar te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *